Green Peel Kruidenpeeling

Green Peel Dr. Schrammek

Een nieuwe huid in 5 dagen

De originele GREEN PEEL® kruidenbehandeling zorgt ervoor om een mooie en zuivere huid te krijgen.
De GREEN PEEL® is een intensieve herstellende behandeling. Een mix van 100% zuivere natuurlijke en plantaardige ingrediënten zoals; kruiden, 3 soorten algen, mineralen en enzymen, jojoba olie, vitamine A, C en E, worden in de huid gemasseerd. De GREEN PEEL® stimuleert de doorbloeding waardoor de stofwisseling in de cellen geactiveerd wordt waardoor o.a. de productie van collageen en zuurstof in de cellen toeneemt. De huid wordt zuiverder en steviger.

Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GREEN PEEL® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen.

Er zijn 3 soorten Green Peel behandelingen,

Green Peel Fresh Up:  zachte methode voor een mooie uitstraling en vertraging van het verouderingsproces

Green Peel Energy:  vitaliteits-en regeneratie-boost voor de huid, tevens probleemoplossend

Green Peel Classic:  intensieve vervellingskuur, huidproblemen verminderen zichtbaar

Bij GREEN PEEL® Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies, zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont. De huidskleur ziet er gezonder en frisser uit.

De GREEN PEEL® Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Deze behandeling met 100% natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en de celstofwisseling wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen zoals acne, onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte

Bij de GREEN PEEL® Classic wordt het kruidenpeelingmengsel intensief gemasseerd op de huid. De bloedcirculatie verhoogt, de toevoer van zuurstof en voeding verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Afhankelijk van de textuur van de huid zal deze na 3 dagen intensief vernieuwen, dus vervellen. Gedurende deze periode dient de huid thuis verder behandeld te worden met speciale Dr. Schrammek producten. Om de GREEN PEEL® kruidenbehandeling af te ronden, krijg je na 5 dagen een “beauty finish” behandeling, de huid wordt dan gevoed met waardevolle ingrediënten.

Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GREEN PEEL® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen.

De GREEN PEEL® kruidenpeeling is geschikt voor o.a.

  • Verouderde huid, rimpels
  • Huidbeschadigingen door de zon
  • Vermoeide huid, vale teint, slechte doorbloeding
  • Huidverslappingen
  • Gevoelige huid
  • Onzuiver huid of zware acne
  • Acne littekens
  • Grove poriën, grove littekens