Over ons

Mirjam

Welkom op de website van mijn Schoonheidssalon Moai. Mijn naam is Mirjam van Heumen.

Ruim 25 jaar geleden heb ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialist afgerond. Je bent in dit vak nooit uitgeleerd, bovendien vind ik het belangrijk mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen. Daarom volg ik regelmatig trainingen en woon ik lezingen bij.

Mijn passie ligt bij huidverbetering, anti-aging en ontspanning. Daarom heb ik mij op deze drie gebieden gespecialiseerd. Het creëren van een gezonde huid, daar draag ik graag aan bij. Ik vind het bovendien mooi met mijn vakmensen een goed gevoel te kunnen geven en bij te kunnen dragen aan een stukje ontspanning, een moment voor jezelf (Me-time).

Voor het maken van een afspraak klikt u op de buttons.

Tot ziens in de salon!

Marije

Even voorstellen!

Ik ben Marije, 23 jaar en sinds 1 april 2023 ben ik werkzaam in mijn eigen salon aan huis “beauty by mv” Ik heb altijd al een passie gehad voor visagie en het perfectioneren van wenkbrauwen en wimpers, ik ben dan ook super trots dat ik daar mijn werk van mag maken. Tijdens de behandeling heb ik oog voor jou en luister ik graag naar jou wensen om het mooiste resultaat te behalen. Vanaf heden ben ik op donderdagavond ook te vinden in salon MOAI. Wie weet tot snel!

Liefs Marije