Verwendag voor vrouwen met de ziekte kanker

Verwendag voor vrouwen met de ziekte kanker

Schoonheidssalon MOAI en kapsalon IT WAED hebben op 12 oktober een verwendag voor vrouwen met de ziekte kanker georganiseerd. Als Kapper, schoonheidsspecialist en masseur (massage bij kanker) werk je met mensen. Door aandacht te besteden aan hun uiterlijk en innerlijk versterk je hun uitstraling en zelfvertrouwen. Belangrijk als je gezond bent maar zeker (nog belangrijker) ook wanneer je door de ziekte kanker opeens een heel ander uiterlijk en innerlijk krijgt. Voor deze vrouwen met de ziekte kanker willen wij graag wat betekenen. Oktober is de maand waarbij de ziekte borstkanker onder de aandacht wordt gebracht, daarom hebben wij tijdens de verwendag dames met borstkanker belangeloos behandeld. Deze verwenmiddag werd compleet gemaakt met heerlijke hapjes van de Tuolle catering&verhuur en lekkere taart van bakkerij Wijnsma.

Mirjam: "Schoonheidsspecialist wil graag het gevoel geven dat de patiënt zich even geen patiënt voelt. Een ontspannen verwenmoment met een adviserende rol voor de conditie van uw huid, die sterk veranderd is en een goede oppepper kan gebruiken. En tot slot een make-up sessie met biocosmetica om de huid natuurlijk te laten stralen."
Antje: "Kapster verwent de dames met een ontspannen hoofdhuidmassage met de producten van so pure van 100 % plantaardige extracten en oliën die goed zijn voor een gevoelige hoofdhuid en deze weer in balans brengt. En ik bied u graag een knipbehandeling aan om uw haar in model stylen."

Meer artikelen

Certificaat Dermatologie

Mijn certificaat vervolgopleiding Dermatologie Schoonheidsspecialisten in ontvangst mogen nemen met een dikke 8. Onderdeel van medisch schoonheidsspecialist.

Zodat ik vlekjes en plekjes op de huid nog beter kan herkennen en indien nodig je door kan sturen naar de arts.

Masterclass

Masterclass inhoudsstoffen eterische oliƫn, De kunst van combineren in de behandeling.

Internationale training Dr Schrammek

INTERNATIONALE Green Peel Kruidenpeeling ???? training van Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik bijgewoond 100 % natuurlijk en biologisch. Een prachtige nieuwe huid in 5 dagen!!

Nieuws